La Parada Bree st

La Parada

Ben je op zoek naar een plek met een goede vibe en waar je zowel heerlijk kan eten als cocktails kan drinken? Don’t look further La Parada it is! La Parada ligt in het bruisende centrum op de Bree Street. Ben je al eens onderdeel geweest van First Thursday dan kan het niet anders dan dat je ook hier langs bent gekomen en dacht ‘Wat is het hier bizar druk’.

 

Score

 

Eten bij La Parada

Bij La Parada in Kaapstad kan je voor alle gangen terecht. Wil je borrelen met heerlijke side dishes? Met minstens 15 verschillende kleine gerechten is er meer dan genoeg aanbod. De gefrituurde calamari is zeker een aanrader! Inplaats van de standaard inktvisringen zijn het zijn kleine inktvisjes die gefrituurd zijn. Ze zijn heerlijk zacht met een krokant laagje en je bijt er gemakkelijk doorheen. Daarnaast krijg je het mooi geserveerd op een bord met aioli. De prijs van deze Calamari is 78 rand, wat neerkomt op geen eens 5 euro.

La Parada serveert ook voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. La Parada heeft verschillende vlees hoofdgerechten die zeker de moeite waard zijn. Je kan een Rib Eye steak bestellen van 500gram met Sherry jus voor 278 rand wat neerkomt op 19 euro.

 

Cocktails bij La Parada

La Parada heeft niet alleen voordelig heel lekker eten maar ook heerlijke cocktails voor bij het eten. Met een cocktail kaart van minstens 30 verschillende cocktails zit er altijd wel eentje bij die past bij jou smaak. De cocktails zijn verder vrij simpel. Je betaald er ongeveer 70 rand voor wat neerkomt op ongeveer 4,30 euro.

 

Cocktails la parada

 

 

Website: La Parada

Berichten gemaakt 39

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × twee =

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven